Welkom

Diensten

Traject

Begeleiding

Kosten

Medewerkers

Contact
BANKAFSCHRIFTEN
CLIENT LOGIN

BUDGETBEGELEIDING
VOOR IEDEREEN DIE HULP
IN DE FINANCIEN KAN GEBRUIKEN.


WIJ STAAN VOOR U KLAAR
WIJ ZIJN OP MAANDAG, DINSDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG PER MAIL BEREIKBAAR TIJDENS KANTOORTIJDEN EN TELEFONISCH BEREIKBAAR TIJDENS DE SPREEKUURTIJDENMEDEWERKERS
Mevr. N.D. (Naomi) Zeegers | Bewindvoerder - Budgetbegeleider

Naomi is in juni 2005 geslaagd voor de opleiding Sociaal Juridisch Medewerker (SJM). Zij is in juni 2009 geslaagd voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Zuyd Hogeschool te Sittard. Zij is werkzaam geweest bij het welzijnswerk te Venlo, als maatschappelijk werker bij de Penitentiaire Inrichting te Roermond, als budgetconsulent bij Stichting Rimo in Landgraaf en als schuldhulpverlener op het schuldenloket van het Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk (CMWW) te Brunssum. Naomi heeft in maart 2012 het bedrijf Budgetbegeleiding Roerdalen e.o. opgericht. 


Mevr. L. (Linsey) de Haas | Bewindvoerder - Budgetbegeleider

Linsey is in juni 2014 geslaagd voor de Hogere Juridische Opleiding op de Zuyd Hogeschool te Sittard. Hier volgde zij het sociaal juridische profiel. Haar afstudeerscriptie schreef zij voor het Openbaar Ministerie. Zij is werkzaam geweest als budgetconsulent bij Stichting Rimo in Landgraaf. Daarnaast is zij werkzaam geweest bij de Belastingdienst op de afdeling inkomstenbelasting.


Mevr. E.L. (Eline) de Reeder | Ass. Bewindvoerder – Ass. Budgetbegeleider

Eline is in juni 1979 geslaagd voor de opleiding Consumenten Voorlichting aan de Academie Diedenoort te Wageningen. Zij is werkzaam geweest bij diverse woningbouwverenigingen en andere sociale instellingen in Limburg. Eline is in 2012 geslaagd voor de opleiding 'budgetconsulent' aan de Learn Academie te Alkmaar. Zij heeft hierna gewerkt als budgetconsulent en assistent bewindvoerder. Sinds juli 2017 ondersteunt zij ons team in diverse administratieve werkzaamheden.


Mevr. S. (Sanne) Verdonkschot | Ass. Bewindvoerder – Budgetbegeleider

Sanne is in juni 2010 geslaagd voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Fontys in Eindhoven. Van daaruit heeft ze een 1-jarige KOP-opleiding gevolgd tot tweede graadsdocent Omgangskunde aan de Fontys in Tilburg. Zij is werkzaam geweest als maatschappelijk werker bij dak- en thuislozen opvang MOVEOO. Ze is tevens werkzaam geweest als persoonlijk begeleider en groepsbegeleider bij Zorggroep Hilzijn.


Mevr. M.J.J.H (Maud) van der Linden | Ass. Bewindvoerder – Budgetbegeleider

Maud is in juni 2011 geslaagd voor de opleiding Social Work uitstroomprofiel Sociaal Pedagoog. Zij is werkzaam als begeleider bij PSW junior. Daarnaast is ze vanaf juli 2012 werkzaam geweest als pedagogisch medewerkster bij een kinderdagverblijf.