Welkom

Diensten

Traject

Begeleiding

Kosten

Medewerkers

Contact
BANKAFSCHRIFTEN
CLIENT LOGIN

BUDGETBEGELEIDING
VOOR IEDEREEN DIE HULP
IN DE FINANCIEN KAN GEBRUIKEN.


WIJ STAAN VOOR U KLAAR
WIJ ZIJN OP MAANDAG, DINSDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG PER MAIL BEREIKBAAR TIJDENS KANTOORTIJDEN EN TELEFONISCH BEREIKBAAR TIJDENS DE SPREEKUURTIJDENBEGELEIDING

Ons bedrijf specialiseert zich in begeleiding. Aangezien wij in de hulpverlening hebben gewerkt is het voor ons van belang deze kwaliteiten ook te gebruiken in ons huidige werkveld. Wij bieden begeleiding in de breedste zin van het woord en daarbij ook aan mensen met een beperking. We merken dat er veel mensen zijn die net iets meer begeleiding of hulp nodig hebben, dan normaliter wordt geboden binnen het gebruikelijke budgetbeheer of beschermingsbewind. Iedereen is uniek en wij kijken in onze begeleiding naar iedere cliënt afzonderlijk. We passen hierbij onze begeleiding aan op u als cliënt waarbij bijvoorbeeld duidelijke uitleg wordt gegeven, waarbij u een overzichtelijk budgetplan ontvangt of waarbij wij tijdens kantooruren goed bereikbaar zijn.

In maart 2012 is ons bedrijf opgestart en zijn wij begonnen met het aanbieden van budgetbeheer. In de jaren erna hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid, mede door budgetbeheer cursussen aan te bieden. De visie waarmee we gestart zijn in 2012, dragen we nog steeds na hedendag. Budgetbegeleiding betekent voor ons budgetbeheer en beschermingsbewind.

Wij verzorgen ook lessen en voorlichtingen in budgetteren. Zo hebben wij ervaring in het verzorgen van lessen voor jongeren binnen het onderwijs en budgetteren voor jongvolwassenen. Wensen in lessen en voorlichtingen vanuit bijvoorbeeld scholen of het welzijnswerk kunnen worden aangegeven rekeninghoudend met de doelgroep. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan gerust contact met ons op.