Welkom

Diensten

Traject

Begeleiding

Kosten

Medewerkers

Contact
BANKAFSCHRIFTEN
CLIENT LOGIN

BUDGETBEGELEIDING
VOOR IEDEREEN DIE HULP
IN DE FINANCIEN KAN GEBRUIKEN.


WIJ STAAN VOOR U KLAAR
WIJ ZIJN OP MAANDAG, DINSDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG PER MAIL BEREIKBAAR TIJDENS KANTOORTIJDEN EN TELEFONISCH BEREIKBAAR TIJDENS DE SPREEKUURTIJDENKOSTEN

De volgende diensten worden aangeboden:

De kosten voor budgetbeheer


Het pakket € 54,50 inclusief BTW

Alle rekeningen worden door Budgetbegeleiding Roerdalen e.o. betaald. U ontvangt wekelijks een vooraf afgesproken bedrag aan leefgeld. Tevens zal Budgetbegeleiding Roerdalen e.o. bij dit pakket u adviseren binnen de schuldhulpverlening en eventuele afspraken maken met schuldeisers. Indien mogelijk en noodzakelijk, zullen er betalingsregelingen met schuldeisers worden getroffen. Door klantgericht te werken en budgetteringscursussen aan te gaan bieden, is het de bedoeling dat u uiteindelijk zelf weer voor uw financiën kunt zorg dragen.


Intakegesprek budgetbeheer

Budgetbegeleiding begint met een eerste intakegesprek. Er wordt voor een intakegesprek eenmalig een bedrag in rekening gebracht van € 155,00 inclusief BTW. Dit bedrag is noodzakelijk gezien de kosten van het overnemen / openen van een beheerrekening en het goed kunnen opstarten van het budgetbeheer.


De kosten voor beschermingsbewind


De kosten voor beschermingsbewind zijn geregeld binnen het Landelijk Overleg Voorzitters Civiele en Kantonsectoren (LOVCK). De kosten zijn wettelijk vastgestelde bedragen en worden soms geindexeerd.


Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.


Indien u een uitkering geniet van de Gemeentelijke Sociale Dienst of u verdient minder dan het sociale minimum, dan kunnen wij ook bijzondere bijstand aanvragen voor de bovengenoemde kosten. Dit betekent dat de Gemeentelijke Sociale Dienst deze kosten voor u (deels) vergoedt.